Kultúra

2007.11.20. 11:44

Krisztiánból lehet még Csillag

Góra Krisztiánnak van még esélye arra, hogy szerepelhessen az RTL Klub Csillag születik című műsorának középdöntőjében. Rajtunk, nézőkön múlik, hogy a komáromi tűzzsonglőr ott lehet-e a következő körben.

Kovács László

A szombati élő műsor után még arról számoltunk be, hogy sem az oroszlányi Torzsa Gabriella, sem pedig a tatabányai Góra Krisztián nem jutott a Csillag születik műsorának középdöntőjébe.

Torzsa Gabriella mai hangszerelésű népdalokkal mutatkozott be. A zsűri tagjai közül Falusi Mariann, Náray Tamás és Fábry Sándor egyaránt 9 ponttal jutalmazta, Keleti Andrea 8-ast mutatott fel neki.

Góra Krisztiánnak, Tűzmadarak zsonglőr és tűztánc csoport vezetőjének a produkcióját valamennyien kilencesre értékelték. A 14 versenyzőt felvonultató mezőnyből Gabriella a 10., Krisztián a 6. helyen végzett.

A nézők SMS-sel, valamint telefonos szavazással segíthették a fellépőket, ám egyikük sem kapott annyi voksot, hogy a továbbjutást érő 1-4. hely egyikét megszerezzék. Krisztián azonban kapott a sorstól még egy lehetősége, ugyanis a továbblépő Elementary Force külföldi szereplés miatt visszalépett. A szervezők úgy döntöttek, hogy azok, akik a korábbi elődöntőkön nem jutottak tovább, de a legtöbb szavazatot kapták a nézőktől, most újra szerencsét próbálhatnak.


Krisztiánra GÓRA üzenettel az 1799-es számon (bruttó 210 forint) lehet szavazni SMS-ben. Telefon: 06 91 333 033, a kódszám pedig 24-es.

A 28 éves fiatalemberről az is kiderült, hogy a Csillag születik műsorfüzettel ellentétben nem Tatabányán él, komáromi gyökerekkel rendelkezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!