nagy munka

2018.09.30. 10:26

Ütemezett útfelújítások a tatabányai ipari parkban

A Búzavirág úton nagy volumenű munka indult.

S. G.

– Több mint húsz évvel ezelőtt indult a tatabányai ipari park sikertörténete. Az akkori infrastruktúra két évtizedig szolgálta a multinacionális cégeket, a városlakókat – kezdte az Aptiv Kft.-nél tartott sajtótájékoztatóját Schmidt Csaba polgármester. A rendezvényen az ipari parkot és környékét érintő úthálózat építéséről és a felújítások ütemezéséről volt szó.

Schmidt Csaba hangsúlyozta: az önkormányzat több pályázatot is benyújtott, s ezek eredményeként valósulhatott meg a Bécsi út kiépítése, valamint a Búzavirág út felújítása. Ez utóbbi azonban jelentősen befolyásolja majd a forgalmat, hiszen félpályás útlezárások mellett jelzőlámpák, teljes útlezárások is nehezítik időszakosan a közlekedést az elkövetkezendő hónapokban.

Bencsik János országgyűlési képviselő hozzátette: a megnövekedett forgalomból adódó terhelés jelentősen igénybe vette a Búzavirág utat, ezért indokolt az útpálya szerkezetének megerősítése, néhol cseréje.

A tájékoztatót Petkovics Zoltán, a Geotech Kft. ügyvezető igazgatójának részletes tájékoztatása zárta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában