hajrá tata

2019.05.10. 17:40

Ez a nem semmi: az Ultrabalaton tatai csapata 220 kilométernek vág neki

Idén már második alkalommal vág neki az Ultrabalaton Team Tata a Balaton 220 kilométeres körbefutásának a május 11-ei Ultrabalaton futóversenyen.

Kemma.hu

Idén már második alkalommal vág neki az Ultrabalaton Team Tata a Balaton 220 kilométeres körbefutásának a május 11-ei Ultrabalaton futóversenyen.

Forrás: Tata.hu

Május 11-én, szombaton reggel 9 óra 55 perckor rajtolnak el Balatonfüredről a tatai ultrabalatonisták, és terveik szerint vasárnap reggel 7 óra 7 perckor érnek célba. Ez a számok tükrében azt jelenti, hogy 21 óra és 13 perc alatt tervezik lefutni a 220 kilométert. Tavaly is számos versenyző indult a megyéből.

A Tata.hu számolt be róla: az indulók versenyt egymás között előre felosztott 21-24 kilométeres szakaszokban fogják teljesíteni, váltófutásban. A teljes táv általánosan 5-10 kilométeres szakaszokra van osztva, van aki több szakaszt fut egyben, vannak akik szakaszonként váltanak.

Idén már második alkalommal vág neki az Ultrabalaton Team Tata a Balaton körbefutásának. (Fotó: Tata.hu)

Az Ultrabalaton egy nemzetközi ultra futóverseny, egyénileg vagy csapatban is nevezhető, az idei a 13. alkalom 2007 óta. Az online eredmények a verseny honlapján, az ultrabalaton.hu-n követhetők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában