beruházás

2017.08.22. 19:54

Új gyárcsarnok épül az ipari parkban

Új gyárcsarnok épül a Tatai Ipari Parkban, mégpedig rohamtempóban. A beruházó MooWa Assembling Kft. ezzel a fejlesztéssel hamarosan újabb munkahelyeket is teremt a városban. Ottjártunkkor is hatalmas volt a nyüzsgés a készülő telephely környékén.

Petrik József

Fotó: Hagymási Bence

Az ipari park egyik legnagyobb telkén óriási volt a forgalom. Kobakos munkások tüsténkedtek, miközben hatalmas teherautók csapták a szelet és a port... Itt épül a MooWa Kft. új, központi telephelye és gyártócsarnoka. A gyárcsarnok váza már áll, a tető kész, a belső munkálatok pedig javában zajlanak. A tervek szerint karácsonyra átadják a létesítményt, amely először mintegy 150 embernek ad munkát, majd fokozatosan elérheti a dolgozói létszám a 250-et.

A kft. tavaly év végén kapta meg az engedélyt az önkormányzattól megvásárolt ipari parki telken gyártócsarnokának felépítésére, a beruházást idén kezdték meg. Most a kivitelezés állásáról számoltak be az érintettek, illetve egy kis terepszemlét tartottak. A cég ügyvezetője, Werner Moosbauer ezután beszámolt az eddig történtekről, valamint a „folytatásról”, a továbbiakban pedig Michl József, Tata polgármestere és Bencsik János, a térség országgyűlési képviselője is felszólalt.

További részletek a szerdai 24 Órában.

Címkék#Tata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában