Tündérszépek 2020

2019.08.06. 11:29

Igazi szépségkirálynővel léphettek ki a rivaldafénybe Tündérszépként

Tévéshow, felkészítőtábor és egy igazi szépségkirálynő, Kocsis Korinna is várja a Tündérszépeket országos szépségversenyünkön.

Sz. A.

Tévéshow, felkészítőtábor és egy igazi szépségkirálynő, Kocsis Korinna is várja a Tündérszépeket országos szépségversenyünkön.

Forrás: Montázs

Már érkeznek a jelentkezések Tündérszépek versenyünkre, amelyen ezúttal tévéshow, felkészítő tábor és értékes nyeremények várják a legszebbeket. A dicsőség mellett persze, hogy megyéjüket, régiójukat képviselhetik, és akár a szépségiparba is betörhetnek. Ha a megyénkben születtél, itt élsz vagy tanulsz, 16 és 30 között vagy, és úgy érzed, kipróbálnád magad, ne habozz, lépj ki velünk a rivaldafénybe!

Az idei Tündérszépek versenyen saját fotókkal is lehet nevezni, de ha valakinek nincs még portfóliója, akkor sem kell veszni hagyni a Tündérszépek adta lehetőséget! Ugyanis profi fotóssal elkészítjük azoknak a felvételeit, akik időben jelentkeznek a megméretésre, hogy a szeptemberben induló fordulóban a legjobb formájukat hozhassák és mutathassák meg. Egy kis ízelítő tavalyi fotózásunk legjobb pillanataiból:

A 2009-es Miss Earth Hungary győztese, Kocsis Korinna lesz a háziasszonya a Tündérszépek döntőjének, de már előtte is segíti majd a lányokat. A Borsnak azt is elárulta a több szépségversenyen is eredményesen szereplő Korinna, hogy mentorként, a tapasztalataival segíti majd a lányokat, és hogy miért érdemes nevezni a Tündérszépekre.

– A felkészítő táborban is ott leszek, számíthatnak rám a ruhák kiválasztásában, a fotózások alatt, a koreográfia betanulásánál, és a januári showműsor előtt is lelket öntök majd beléjük a színfalak mögött – árulta el a szépségkirálynő, aki az Instagram-oldalán is megmutatta azt a koronáját is, amelyet Miss Supranational versenyen nyert Európa legszebbjeként még 2016-ban.

" data-instgrm-version="12">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Korinna Kocsis (@realkorinnakocsis) által megosztott bejegyzés,

– Szerintem az ismertség a legfontosabb, mert ha valaki jól gazdálkodik vele, akkor hosszabb távon sikert kovácsolhat belőle, ezért azt mondom, már csak ezért is ajánlom, hiszen országos szinten napilapokban, internetes oldalakon és számos felületeken fognak szerepelni a lányok. Én a szépségversenyeknek köszönhetem, hogy megismerték a nevem, az arcom, és egyre több felkérést kaptam fotózásokra, divatbemutatókra – árulta el Korinna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában