szépségverseny

2019.03.20. 07:00

Most még adhatsz szíveket Tündérszépeinknek

Kedden lezárult a Tündérszépek megyei fordulójába jutott lányok bemutatása a 24 Órában és a Kemmán, most jön azonban még csak a szépségverseny java. Sokezernyi szavazat érkezett már eddig is a bájosabbnál bájosabb hölgyekre, de már csak pár napjuk maradt a szimpatizánsoknak, hogy eldöntsék, ki képviselje megyénket a regionális és majd az országos fordulóban.

Kemma.hu

Kedden lezárult a Tündérszépek megyei fordulójába jutott lányok bemutatása a 24 Órában és a Kemmán, most jön azonban még csak a szépségverseny java.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Dallos István

Túlzás nélkül állíthatjuk, vállalásunkat, amellyel meghirdettük a Tündérszépek szépségversenyt, teljesítettük. A 24 Óra és a Kemma.hu elsőként a megye legszebb hölgyeit szerette volna megtalálni, és a több mint nyolcvan jelentkező közül bizony nem volt egyszerű kiválasztani azokat, akik meghívást kaptak a Gyémánt Fürdőbe szervezett portfóliófotózásra, valamint a Kemma.hu-n megtekinthető rövid bemutatkozó videók elkészítésére, ezzel pedig esélyt arra, hogy részt vegyenek a szépségversenyen, amelynek végén, a megyei és a regionális fordulók után valaki 13 megye legszebbje lesz majd.

A dicsőségen túl minden fordulóban értékes nyeremények illetik meg a legjobban szereplő hölgyeket összesen 3 millió forint értékben. Már a megyei fordulóból továbbjutók is ajándék­utalványokkal gazdagodnak.

A megyei fordulóban március 19-én mutattuk be a 30. lányt, az így kialakult mezőnyre pedig még március 25-ig van lehetőség szavazni. Naponta egy e-mail-címről egyszer lehet voksolni egy lányra a szimpátiát kifejező szívecskékkel. A szavazás után a megadott e-mail-címre (érdemes figyelni, hogy helyesen adjuk azt meg) érkezik az érvényesítő levél, amivel véglegesíthető a voks. Így derül majd ki március 25-e után, hogy ki az a három szépség, aki a közönség döntése alapján képviselheti megyénket a regionális fordulóban, egy lányt pedig a zsűri juttat majd tovább.

A regionális forduló április elsején indul, és két hétig tart majd, innen régiónkból (Heves és Nógrád megyével versenyezve) szintén négy lány jut tovább, három a voksok, egy a zsűri döntése alapján.

A regionális fordulóig sem maradnak viszont szépségek nélkül olvasóink. Március 31-ig minden nap egy-egy másik megye versenyzőjét ismerhetik meg, így megnézhetik azt is, máshol milyen bájos lányok versenyeznek. Fontos azonban, hogy ezekre a nem Komárom-Esztergom megyei versenyzőkre nem lehet szavazni a Kemma.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában