bővített járatok

2019.11.15. 11:02

Több kocsival járnak a pesti vonatok a Puskás stadion avatása miatt

A MÁV péntek délutántól bővített vonatszerelvényeket indít több vonalon a Puskás Aréna avatómérkőzése miatt.

Kemma.hu

Budapest, 2019. november 14. A magyar labdarúgó-válogatott edzése az Uruguay elleni mérkõzés elõtt az újonnan elkészült Puskás Arénában 2019. november 14-én. Az arénát november 15-én este avatják fel a barátságos mérkõzéssel. MTI/Illyés Tibor

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

A Puskás Aréna avatóünnepségére sokan vonattal érkeznek és a rendezvényt követően is rengetegen indulnak útra vasúton, ezért a MÁV-START számos vonalon több kocsival indítja a vonatokat a megnyitó előtti és utáni órákban – írja a mavcsoport.hu.

Pénteki menetrend szerint a hétköznapokhoz képest több járattal és hosszabb szerelvényekkel közlekednek a vonatok több vonalon, így megyénkben is. A győri, az esztergomi, a székesfehérvári, a pusztaszabolcsi, a szobi, a veresegyházi, a hatvani, a lajosmizsei és a kunszentmiklósi vonalakon számíthatnak az utasok hosszabb vonatokra. A MÁV tájékoztatása szerint főként a késő este, éjszaka Budapestről kifutó járatokat kell erősíteni, mert a több tízezer szurkoló jelentős része egy időben indul majd haza.

A mérkőzés után a Déli-pályaudvarból 23 óra 20 perckor indul az utolsó vonat, míg a Nyugati-pályaudvarból Esztergomba 23 óra 15 perckor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában