cukrászmesterek

2019.09.04. 14:00

Tatabányai hírességek által megálmodott desszerteket kóstolhatunk meg

Már mindenki megkóstolhatja a tatabányai hírességek által megálmodott süteményeket, amelyek megvásárlásából a Roberto Cukrászda nemes célt támogat.

K. D.

Forrás: Facebook/Roberto cukrászda

Fotó: Roberto1980

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk különleges kezdeményezést indított Tatabányán a Roberto Cukrászda. Hazai hírességek által megálmodott süteményeket készítenek el, amellyel jó célt is szolgálnak, hiszen a megvásárolt süteményekből egy helyi alapítványt támogatnak.

Hamarosan az Edda zenekar vaníliás-málnás-csokis finomságát kóstolhatja meg az együttes és a nagyközönség is, most pedig megyei büszkeségek süteményei kerültek terítékre. A hétvégén Reviczky Gábor, Csernoviczki Éva és Vincze István kóstolhatta meg névre szóló desszertjüket a tatabányai cukrászdában.

A tatabányaiak által megálmodott sütemények (Fotó: Facebook/Roberto cukrászda)

A Reviczky desszert étcsokoládé öntetes, klasszikus tiramisu étcsoki darabokkal, a Pilu szelet mandulás-mogyorós házipiskótás, főzött­krémes vaníliakrémmel, míg az Ippon szelet házi piskótás fehércsokis mousse málnával és málnahabbal.

Mint megtudtuk, a cukrászda minden eladott sütemény után 100, a torták után pedig 1200 forinttal támogatja a tatabányai Segítő Kéz a Kutyákért Egyesület áldozatos munkáját, amelyet annak érdekében végeznek, hogy minden gazdátlan állat szerető otthonra találhasson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában