jótékonyság

2018.12.05. 15:16

Színházjegyeket kaptak a kórház dolgozói és betegei a Vértes Agorájától

A Vértes Agorája összesen kilencven belépőjegyet ajándékozott a tatabányai Szent Borbála Kórház dolgozói és a gyermekosztály kis betegei számára. 

Kemma.hu

Fotó: Kiss T. József

Már hagyomány, hogy a karácsonyi ünnepek közeledtével A Vértes Agorája belépőjegyeket ajándékoz a Szent Borbála Kórháznak. Az idén sem volt másképp, december 5-én Sámuel Botond, az Agora Nonprofit Kft. ügyvezetője sajtótájékoztató keretében adta át az élményt ígérő ajándékokat Dr. Lőke Jánosnak, a Szent Borbála Kórház főigazgatójának. Sámuel Botond hangsúlyozta: a Vértes Agorája a kezdetektől kiemelt partnerként tekint a kórházra, és törekszik a lehető legtöbb módon segíteni felelősségteljes munkáját.

Dr. Lőke János és Sámuel Botond (Fotó: Kiss T. József)

Az ügyvezető tájékoztatása szerint a kórház három szakterületének (ápolási, orvosi, gazdasági) összesen 30 dolgozója vehet majd át páros belépőt. Ezek közül húsz Vujity Tvrtko …túl minden határon… című előadására, tíz pedig az Isten pénze című musicalre szól. A Diótörő című mesebalett előadást az Agora jóvoltából 15 gyermek nézheti meg kísérőjével.

A kórház főigazgatója köszönetét fejezte ki, továbbá kiemelte, különleges figyelmesség, hogy az ajándékozó gondolt – az orvosi és szakápolói csapat mellett – a gazdasági-műszaki csoport tagjaira is, akik nélkül elképzelhetetlen lenne a kórház működtetése.

A jegyeket a kórház főigazgatója vette át (Fotó: Kiss T. József)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!