idősek napja

2018.10.01. 20:36

Szépkorúakat köszöntöttek Komáromban

Évek óta hagyomány Komáromban, hogy október elsején, az idősek világnapján köszöntik a szépkorúakat. Hétfőn csaknem 400 nyugdíjast fogadott a városi sportcsarnokban dr. Molnár Attila polgármester, valamint a három alpolgármester, dr. Kreft-Horváth Loránd, Czita János és Turi Bálint. A hölgyeket egy-egy szál rózsával, az urakat pedig egy-egy üveg borral köszöntötték.

Nagy T.

A hölgyek egy-egy szál virágot kaptak az ünnepségen

Fotó: Nagy Tamás/24 Óra

Dr. Molnár Attila köszöntőjében kiemelte, hogy Komárom jelenleg a virágkorát éli, hiszen csaknem 80 milliárd forint fejlesztési forrás érkezik a városba. – Ahhoz, hogy ezt el tudtuk érni, hogy Európa egyik legdinamikusabban fejlődő kisvárosa legyünk, ez a jelenlévőknek köszönhető, hiszen, ha önök nem építik újra ezt a várost, akkor nem állhatnánk itt sem, és nem tudnánk ilyen nagyszerű eredményekről beszámolni. Ezért fontos minden ilyen alkalmat megragadnunk, például október elsejét, hogy köszönetet mondjunk – emelte ki a polgármester.

A hölgyek egy-egy szál virágot kaptak az ünnepségen
Fotó: Nagy Tamás/24 Óra

Dr. Molnár Attila úgy fogalmazott, hogy a jelenlévőktől csak tanulni lehet, hiszen rengeteg tapasztalat és tudás van mögöttük.

– A mai nap a tiszteletről, a megbecsülésről, a szeretetről és a példamutatásról szól, mindarról, amit mi érzünk önök iránt – hangsúlyozta a polgármester.

A folytatásban a városvezetés külön köszöntötte az Őszirózsa nyugdíjas klub, a Komáromi Nyugdíjas Egyesület, a Nőklub és a Szőnyi Nyugdíjas Klub vezetőit, akik nélkül nem jöhetett volna létre az esemény. A köszöntők után először Szűcs Judith előadó szórakoztatta a közönséget, majd Soltész Rezsővel együtt énekelték a Szóljon hangosan az ének! című örökzöld slágert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában