szépségverseny

2019.02.25. 07:25

Szavazz a kedvenc Tündérszépedre!

Elrajtolt 3 millió forint összdíjazású szépségversenyünk, és az első héten majd' kétezer szavazat érkezett már a lányokra.

Kemma.hu

Pontosan egy hete rajtolt szépségversenyünk első, megyei fordulója, amiben nap mint nap újabb szépségek mutatkoznak be a Kemma.hu-n és a 24 Órában. Ahogy arról már beszámoltunk, a rajtig hetvennél is több szépség jelentkezett megyénkből a 3 millió forint összdíjazású Tündérszépek szépségverseny Komárom-Esztergom megyei fordulójára, amelyen 13 megye legszebbjét keressük.

Közülük választjuk ki azt a 30-at, aki lehetőséget kap rá, hogy az ország Tündérszépe legyen, és bizony még most is érkeznek jelentkezések, szóval érdemes figyelni a telefonokat, emailfiókokat, hiszen először fotózásra hívjuk be a szépségeket, ami a belépő magára a fordulóra.

A Gyémánt Fürdőben szervezett jó hangulatú fotózásokon nem csupán az derült ki, hogy kedves és bájos lányok élnek megyénkben, hanem az is, hogy erősek, céltudatosak, értékes és érdekes emberek is egyben. Felidézve hát a megyei forduló első hetét, megmutatjuk, kik tették szebbé az elmúlt hetet, és közben arra biztatunk mindenkit, hogy szavazzon, hiszen a közönség három, a zsűri pedig egy hölgyet juttat tovább a regionális megmérettetésre, így legfőképpen a voksokon fog múlni, hogy ki képviselni megyénket a régiós fordulón és majd az országos döntőben. Addig is, nap mint nap a Tündérszépek oldalon jelennek meg az újabb szépségek, így már ma is újabb Tündérszépet ismerhettek meg.

A képekre kattintva az első héten versenybe szálló lányok bemutatkozásait tekinthetik meg:

Járóka Fanni
Katona Bianka
Czunyi Réka
Varga Ildikó
Kutacs Evelin
Németh Zsófia
Telek Daniella

(Fotók: Dallos István)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában