építkezés

2018.04.18. 10:52

Karácsonyi ajándék lehet a Református Gimnázium új tornaterme

Megkezdődtek a bontási és tereprendezési munkák a Tatai Református Gimnázium udvarán, ahol hamarosan új tornaterem építésébe kezdenek.

Kemma.hu/tata.hu

Elkezdődtek a bontási munkák már

Forrás: tata.hu

A gimnázium tájékoztatása szerint a Dunántúli Református Egyházkerület támogatásával egy 30 méter hosszú, 18 méter széles tornaterem épül az intézmény udvarán – a hozzátartozó öltözőkkel, szertárakkal, kondicionáló teremmel. Már elkezdődött a terep előkészítése, folyik a régi épületek bontása, írja a tata.hu.

Markos Anikó építész tervei engedélyezés alatt állnak, a nyáron kezdődik az új épület építése és reményeik szerint decemberre be is fejeződhetnek majd a munkálatok. Az épület mellett a gimnázium egy kültéri sportpálya létesítését is tervezi.

Illés Dániel igazgató elmondta, hogy bíznak benne, hogy az új tornaterem megépítésével jobb körülményeket tudnak biztosítani a testnevelés tantárgy tanításához, sporttevékenységeik bővítéséhez, valamint tanórán kívüli programjaikhoz is.

Elkezdődtek a bontási munkák már
Forrás: tata.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!