mozgáskorlátozottak

2019.12.09. 21:22

Ovisokkal ünnepelt a tatai Sorstársak Klubja

A mozgáskorlátozottak tatai szervezete karácsonyi megemlékezést tartott a Magyary Zoltán Művelődési Házban.

Petrik J.

Műsorral kedveskedtek az ovisok az ünnepségen

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

A Magyary művelődési központ különterme zsúfolásig megtelt. Itt tartotta ugyanis a megyei mozgáskorlátozottak egyesülete tatai Sorstársak Klubja karácsonyi megemlékezését december 9-én hétfőn. A szépen megterített asztalok mellett idősebb hölgyek és urak diskuráltak, amíg el nem kezdődött az ünnepség, amelyen többek között részt vett Michl József polgármester és Válóczi Ferenc, a mozgáskorlátozottak egyesülete megyei elnöke.

Az ünnep fényét a Hajnalcsillag Tatai Református Óvoda apróságainak kedves kis műsora emelte. A gyermekek dallal, szavalattal, mondókákkal fejezték ki karácsonyi jó kívánságaikat, illetve csaltak mosolyt a megjelentek arcára.

Műsorral kedveskedtek az ovisok az ünnepségen (Fotó: Zantleitner Ingrid / 24 Óra)

Ezt követően Válóczi Ferenc köszöntötte a „sorstársakat”, megosztva velük ünnepi gondolatait. Tata polgármestere bevezetőjében azt emelte ki, hogy olyan közösség ez a klub, ahova mindig szívesen látogat el, mert magukért és másokért is tenni akaró, tettrekész, örökifjú emberek alkotják. Ezután arról szólt, hogy a karácsony egyik, ha nem a legfontosabb üzenete, a szolidaritás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában