segítségnyújtás

2020.04.06. 12:48

Önkénteskedő olvasóink többsége az idősek bevásárlását segíti

Olvasóink többsége nem önkénteskedik, azonban akik vállalnak ilyen feladatokat, azok többsége az idősek bevásárlásában és a gyógyszerek kiváltásában segít.

Kemma.hu

Felajánlások érkeztek a városházára, amelyből az idősek is kaptak

Forrás: Facebook!Szücsné Posztovics Ilona

A kialakult járványügyi helyzetben a legfontosabb, hogy mindenki maradjon otthon, hogy a lehető legrövidebb idő alatt tudjuk visszaszorítani a koronavírus gyors és hatékony terjedését. A különböző közösségi oldalakt böngészve szinte napi rendszerességgel bukkanhatunk olyan önkéntesekre, akik maszkot varrnak, vagy időseknek ajánlják fel segítségüket a bevásárlásban, gyógyszerek kiváltásában. Legutóbbi szavazásunk során arra voltunk kíváncsiak, hogy olvasóink miként veszik ki a részüket a segítségnyújtásból.

A szavazók többsége (78 százalék) nem önkénteskedik. Azon válaszadók többsége, aki önkénteskedik (20 százaléka) az idősek bevásárlását és gyógyszer-beszerzését segíti. Kevesen, csupán (2 százalék) vesz részt a maszkok gyártásában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában