siker

2020.02.17. 11:33

Olimpiai aranyat ért a komáromi cukrász újabb fantasztikus alkotása

Podmaniczky Krisztina „Kricky” már a harmadik aranyérmét hozta haza kulináris világversenyről. A sikerről fantasztikus képeket is posztolt a cukrász.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/Podmaniczky Krisztina

Aranyérmet ért a komáromi Podmaniczky Krisztina alkotása a négy évente megrendezett IKA Kulináris Olimpián, a németországi Stuttgartban. A fantasztikus alkotásról Facebook-oldalán számolt be a komáromi cukrász. Az élethű alkotás egy idős férfi vállán ülő majmot ábrázol, mindezt cukrász alapanyagokból elkészítve.

A Kricky művésznéven alkotó komáromi cukrásznak ez már a harmadik világversenyen szerzett aranyérme. 2014-ben és 2018-ban is aranyérmet hozott haza a luxembourgi kulináris világbajnokságról. 2016-ban a cukrász olimpián ezüstérmet szerzett, emellett egy világbajnoki ezüstérmet is magáénak tudhat.

A cukrász egyébként élőben is bejelentkezett a stuttgarti versenyről. A nézők bepillantást nyerhettek az olimpián indulók lélegzetelállító alkotásaiba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában