szépkorúak

2018.12.14. 14:13

Nótára gyújtott a 95 éves János bácsi a komáromi városházán

Komáromban két szép kort megért időst köszöntöttek születésnapjuk alkalmából. A köszöntésen még nóta is elhangzott.

Kemma.hu

Forrás: komarom.hu

Decemberben ünnepelte 95. születésnapját a komáromi Kővári Lajos bácsi és Jóba János bácsi. Az ünnepelteket dr. Molnár Attila polgármester, valamint Hamrák Zsófia és Dombay Gábor önkormányzati képviselők köszöntötték fel, számol be a Komarom.hu.

A tősgyökeres komáromi Lajos bácsi 18 éves kora óta a vasúton dolgozott. Először segédmunkásként, majd a ranglétrán felfelé haladva, végül főellenőrként ment nyugdíjba. Két fia, és felesége sajnos már nincs vele, így elmondása szerint magányosan, de a sok műtét ellenére jó egészségi állapotban telnek a napjai.

Tősgyökeres komáromi Lajos bácsi jó egészségnek örvend (Fotó: komarom.hu)

Jóba János bácsi az Árpád úti szociális otthon lakója, kiváló szellemi és egészségi állapotnak örvend, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a mai napig verseket és dalokat ír, amit az otthonban tartott ünnepségeken rendre elő is ad. János bácsi a városvezetésnek köszönetképpen elszavalta egy versét, és énekelt több nótát is.

János bácsi még nótázott is (Fotó: komarom.hu)

 

Címkék#idősek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!