jelölj és nyerj!

2019.07.15. 14:00

A megye hét csodájával te is csak nyerhetsz!

A 24 Óra és a Kemma.hu olvasói közül már nagyon sokan jelöltek olyan természeti látnivalókat, képződményeket, amelyeket valamilyen okból különlegesnek tartanak.

Kemma.hu

A 24 Óra és a Kemma.hu olvasói közül már sokan jelöltek olyan természeti látnivalókat, képződményeket, amelyeket valamilyen okból különlegesnek tartanak.

Forrás: Kemma.hu

A megye minden részén van megcsodálni való: Tatán például az Öreg-tó, Esztergom közelében a Sátorkőpusztai barlangrendszer, aztán Dömös mellett a Rám-szakadék, Szárligettől nem messze a Zuppa-tető, a festői Dunakanyar, a világszerte ismert süt­tői mészkő. Figyelem: fontos, hogy ebben a játékban nem épített kincseket várunk!

A jelöléseket elküldhetik a 24 Óra július 15-i számának 6. oldaláon található szelvényen vagy online úton, itt a Kemma.hu-n is, az erre a célra kialakított felületen. Tudni kell azt is: a jelölések beérkezési határideje: július 27. Az online jelölésnél van mód arra is, hogy az olvasó küldjön saját készítésű, jó minőségű fotót vagy fotókat is. Kérjük, használja ki a lehetőséget!

Játékunk következő szakaszában, augusztusban a húsz legtöbb jelölést kapó csodából olvasóink szavazhatják majd meg a megye 7 legszebb természeti csodáját. A szavazók között értékes ajándékokat fogunk kisorsolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában