felelősségvállalás

2019.05.04. 07:00

A T-Szol önkéntesei festették a Szent Borbála Kórház kerítését

A társadalmi felelősségvállalás jegyében szépítették meg a T-Szol önkéntesei a tatabányai kórház kerítését. A cég több helyen is tevékenykedett az elmúlt időszakban.

Szabó Klaudia

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

A T-Szol csoport immáron második alkalommal szervezte meg a társadalmi felelősségvállalási projektjét, amelynek idén a Szent Borbála Kórház szolgált helyszíneként. A T-Szol csoport minden tagvállalatának kisebb-nagyobb létszámú képviseletének közreműködésével közel kétszázan vettek részt az eseményen. Lefestették a kerítést, emellett virágokat és fákat is ültettek az intézmény területére.

A rendezvény alkalmából a Vöröskereszt véradást tartott a helyszínen, így a projekt résztvevői is lehetőséget kaptak vért adni. Marján György, a T-Szol Zrt. vezérigazgatója megosztotta lapunkkal, hogy a tavalyi évben az Újtelepi temetőnél ültettek virágokat és az egyik bányaszerencsétlenségi emlékművet is megszépítették. Hozzátette, hogy idén egy olyan helyszínt igyekeztek találni az eseménynek, amely a városlakók életében fontos szerepet tölt be, illetve azt is szem előtt tartották, hogy akik ide látogatnak, azok is egy szembetűnő munkát láthassanak. A rendezvényen Schmidt Csaba polgármester is részt vett.

Fotó: Zantleitner Ingrid / 24 Óra

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában