felújítás

2020.01.22. 20:12

150 milliós támogatással újult meg a komáromi gyermekambulancia

Fejlesztési támogatásban részesült a komáromi Selye János Kórház, ahol az elmúlt időszakban a gyermekgyógyászati ambulancia is megújult.

K. D.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Kovács László

Dr. Molnár Attila polgármester a január 22-i sajtótájékoztatón elmondta, csaknem 150 millió forintot kapott a kórház az államtól, mint jól gazdálkodó egészségügyi intézmény. Hozzátette, az önkormányzat az idei esztendőben is támogatja majd a gyermek és hétvégi ambulancia működését, valamint a mentőszolgálatot és az egészségügyi alapellátást.

Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő arról beszélt, mindig öröm, ha egy egészségügyi intézményben bármilyen fejlesztés megvalósul, legyen szó diagnosztikai berendezésről, vagy komfortérzetet javító felújításról.

Dr. Lőrinczi Enikő, az intézmény igazgatója beszámolt arról, hogy a felújítás során a gyermek pulmonológia is felkerülhetett a többi gyermek rendelő közé.

További részletek a 24 Óra január 23-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában