jelentkezz és nyerj!

2019.09.27. 15:40

Különdíjakkal kényeztetjük a Tündérszépeket

Értékes különdíjakkal is gazdagodhatnak a Tündérszépek szépségverseny indulói, hála a felajánlóknak, akik úgy gondolták, a szebbnél szebb lányok közül egy-egy kedvencüket kényeztető, testet és lelket is felfrissítő élményekkel lepik meg a megyei forduló lezárulta után, hogy még szebben ragyoghassanak.

Sz. A.

A tatai Kristály Imperial Hotel egy általa választott indulónak wellnessezéssel egybekötött kétszemélyes vacsorát ajánl fel, míg a vértesszőlősi Békesziget kiválasztott kedvencének egy lávaköves élménymasszázst, aromaterápiával. Hamarosan újabb különdíjról rántjuk le a leplet!

Ha te is versenybe szállnál ezekért, vagy épp az egyéves modellszerződésért vagy autóhasználatátért a 10 millió forint összdíjazású széspégversenyünkön, jelentkezz a www.tunderszepek.hu-n! Azok, akik fotózást kérnek, ingyen megkapják portfóliójukat, a megye legszebbjei pedig több tízezer forintos vásárlási utalványokkal is gazdagodhatnak a dicsőség mellett. Természetesen saját képsorozattal is lehet nevezni. A legszebbeket felkészítő tábor is várja, hogy a legjobb formájukban képviselhessék Komárom-Esztergom megyét az országos fináléban és tévéshow-ban. Érdemes igyekezni a nevezéssel, hiszen csak 30 lány jut be a megyei fordulóba és kap esélyt, hogy megvalósítsa az álmait.

(Kiemelt képünkön Tatai Lilla, a Tündérszépek 2020 etei indulója)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában