beruházás

2019.11.26. 06:43

Közösségi tér lesz az egykori orvosi rendelő épületéből Epölön

A beruházás révén az egykor orvosi rendelőként és fodrászatként működő épület energetikailag korszerűsödik és közösségi térré alakul át.

Walczer Patrik

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

Szalagátvágással avatták fel a megyei önkormányzat segítségével, a TOP keretében felújított egykori orvosi rendelő és fodrászat épületét. Az ünnepségen – melyen az Epöli Búzavirág Népdalkör énekelt – Tácsik Attila polgármester elmondta, hogy a mintegy 23 millió forintnyi támogatási összegből korszerűsítették a fűtési rendszert, átépítették a helyiségeket, új nyílászárókat szereltek be és szigetelték a falakat, valamint a födémet. Zárásként megköszönte Popovics György és dr. Völner Pál segítségét.

Dr. Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője gratulált a fejlesztéshez és reméli, hogy a teljes lakosság otthonra lelhet az épületben. Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke hangsúlyozta, hogy célkitűzésének megfelelően igyekszik támogatni a kistelepüléseket és örül, hogy egy régi, elhagyatott épületből egy új érték jött létre. Az avatás után Idősek napi ünnepséget tartottak, melynek keretében Popovics György átadta a falunak az összetartozást jelképező megyezászlót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában