sztárban sztár

2017.09.12. 12:50

Klausztrofóbiája nehezíti Pápai Joci dolgát

A Sztárban sztár maszkmesterei egy kivétellel az összes szereplő arcáról gipszmintát vettek, hogy azok alapján készíthessék majd el az álarcokat, amelyeket az énekeseknek viselniük kell majd az előadás alatt a legtökéletesebb hasonlóság érdekében. Az említett kivétel a tatai Pápai Joci, aki annyira fél a bezártságtól, hogy a stáb esetében kénytelen eltekinteni a maszkkészítéstől.

kemma.hu

– Képtelen vagyok leküzdeni a bezártságtól való félelmeimet. Igyekszem mindig újabb kihívások elé állítani magam, így próbálok felülkerekedni a fóbiáimon. Mindenesetre kitartó vagyok, és a Sztárban sztár csapata is végtelenül türelmes velem – nyilatkozta a Borsnak Pápai Joci.

A tatai énekesnek azonban klausztrofóbiája mellett egyéb félelmei is vannak.

– Talán könnyebb lenne felsorolni azokat a dolgokat, amiktől nem félek – vallotta be Joci, aki a kígyóktól és az állatoktól különösen retteg, de tériszonya miatt például a magasba sem emelheti őt a stáb a műsorban.

A legutóbbi Eurovíziós Dalfesztiválon is szereplő Joci már túl is van első fellépésén a Sztárban Sztár műsorban, amely során Zalatnay Sarolta egyik nagy slágerét adta elő. Derüljön velünk a legviccesebb pillanatokon!

Címkék#Tata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában