MÁV

2021.03.29. 07:07

120 perces késés a győri vonalon: Tatabánya-Komárom között pótlóbusz jár

Felsővezeték rongálódott meg a szakaszon.

Kemma.hu

A menetrendek is változnak a munkanap-áthelyezés miatt

Fotó: Mazán Tibor (24 Óra)/Shutterstock

Friss információ: Tatabánya és Komárom között szállítják pótlóbusszal az utasokat, és a győri vonalon akár két órás késés is előfordulhat – tájékoztatnak a MÁV oldalán.


Hétfő hajnalban egy tehervonat áramszedője letört, a felsővezeték pedig megrongálódott Tatabánya és Szárliget között, ami miatt jelentős késsel közlekednek a vonatok a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon – írja a MÁV.

7 órakor frissítették a közleményt, miszerint az utasoknak 60-100 perces késésre és vonatkimaradásokra kell számítaniuk a győri, valamint az oroszlányi vonalon is, az érintett szakaszon pedig a távolsági vonatok menetideje is jelentősen megnő.

Tatabánya és Szárliget között az S10-es és S12-es személyvonatok helyett pótlóbuszok közlekednek. A Volánbusz helyközi járatain (8432, 8435, 8436) elfogadják a vasúti jegyeket és bérleteket a két település között – tájékoztatják az utasokat.

" data-width="500" data-show-text="true">

">Frissítés 7 órakor: A Szárliget és Tatabánya közötti felsővezetékszakadás miatt a hegyeshalmi fővonalon a vonatok...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!