karbantartás

2019.08.12. 07:29

Kedden csak hideg víz folyik a csapból Tatabányán

Karbantartási munkálatok miatt lesznek melegvíz-korlátozások. A T-Szol szakemberei gyors intézkedést ígérnek.

Kemma.hu

A T-Szol Zrt. tájékoztatása szerint karbantartási munkálatok miatt augusztus 12-e és 16-a között a város egy részén, 13-án kedden azonban Tatabánya egészén nem lesz meleg víz. Augusztus 12-től 16-ig Dózsakertben, a Bánhidai lakótelep, a Kertvárosi lakótelep és az Erőműi lakótelepen a lesz primer távfűtési hálózatkarbantartás. Augusztus 13-án pedig az egész város ellátását érintő erőműves leállás lesz. A T-Szol Zrt. szakemberei mindent elkövetnek, hogy a munkálatokat a lehető legrövidebb idő alatt elvégezzék. A karbantartás rendszerint a meghirdetett határidő előtt befejeződik, ekkor a szolgáltatást azonnal újra biztosítják.

A karbantartási szünet alatt a melegvíz-csapokból is hideg víz folyik, amit az óra megmér, ez indokolatlan többletköltséget okozhat. Ennek elkerülése érdekében a szakemberek azt javasolják, hogy a karbantartás idejére a melegvíz-mérő óra előtti csapot zárják el a lakásokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában