szélessávú internet

2019.05.10. 16:02

Hamarosan ingyen nyomhatjuk a Facebook-ot Révkomáromban

Sikeresen pályázott Révkomárom a „Wifi Neked” nevű projektre. A program célja az ingyenes internetes hozzáférés javítása a belvárosban és a központi pályaudvaron.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Sikeresen pályázott Komárom a „Wifi Neked” című projektre, aminek köszönhetően jelentősen javul az ingyenes internetes hozzáférés a belvárosban és a központi pályaudvaron. A projektet még 2018-ban hirdette meg a beruházásokért és informatizációért felelős miniszterelnök-helyettes hivatala.

A Komarno.sk számolt be arról, hogy a komáromi pályázat sikeres volt. A projekt teljes tervezett összege 15 ezer euró, amiből 95 százalék a támogatás összege. Ennek köszönhetően Komárom szélessávú vezeték nélküli internet hozzáférést biztosít a lakosok és a turisták számára az alábbi helyeken:

  • Klapka tér, továbbá a Megye, a Nádor, illetve a Jókai utcákról nyíló tér
  • Tiszti pavilon udvara, amihez az ügyeiket intéző polgárok is hozzáférhetnek a hivatalon belül
  • Központi buszpályaudvar környéke a Kassai utcán
  • A nagysebességű internetet a tervek szerint a közbeszerzés lebonyolítása és a telepítés után a nyáron kezdhetik el használni a komáromi polgárok és a turisták.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!