Oroszlányi Sztár

2018.05.24. 17:47

Ifjú tehetségeket fedeztek fel

Negyedik alkalommal hirdette meg tavasszal a művelődési központ a város tehetségkutatóját, amelynek döntőjét a hétvégén tartották az Oroszlányi Közösségi Színtér és Könyvtár színháztermében.

K. D.

Az Oroszlány Sztár fellépői elsősorban dalokat és verseket adtak elő, míg a Hunyadi-iskola másodikosai egy kalózos tánctörténettel készültek.

Tizenegy produkció közül kellett kiválasztania a Takács Tímea vezette zsűrinek a legjobbakat. Az intézményvezető a díjátadón elmondta, színvonalas előadásokkal készültek a versenyzők, néha a dalok intonációjával, illetve a tartalomválasztással voltak problémák. Egy hatalmas tortával is meglepték a szervezők a fiatal „sztárokat”, akik a művelődési ház programjain is fellépnek majd.

Első és közönségdíjas lett Laczó Míra, második helyen Farkas Ádám végzett, míg a dobogó legalsó fokára Pap Nóra állhatott. Igazgatói különdíjat vehetett át Nagy Antónia Evelin, különdíjat kapott a Hunyadi-iskola tánccsoportja.

(Borítókép: Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában