óriási siker

2019.04.07. 13:40

Három aranyat nyertek a világ legnagyobb seregszemléjén cukrászmestereink

A Cake International-en, a világ legnagyobb tortadíszítő és cukrász rendezvényén Nyári Szandra két arany minősítést kapott, Móczár Piroska pedig egyet.

Sz. A.

A Cake International-en, a világ legnagyobb tortadíszítő és cukrász rendezvényén Nyári Szandra két arany minősítést kapott, Móczár Piroska pedig egyet.

Forrás: Facebook/Cake International

Nyári Szandra és Móczár Piroska ezen a hétvégén Londonban mutatta meg, milyen tehetséges cukrászok is, eredményéről pedig a tatabányai Stop cukrászda számolt be: Szandra két kategóriában is arany minősítést ért el alkotásaival.

A Cake International-en Szandra kőóriást formázó tortája a második legjobb, míg Zsolti fantázianevű alkotása harmadik helyezett lett a maga kategóriájában, ugyanakkor mindkettő kiérdemelte az arany minősítést. Móczár Piroska, a nagyigmándi Móczár cukrászda képviseletében pedig első helyet és arany minősítést szerzett.

A Facebookon meg is osztottak egy videót, amelyben további érdekességeket tudhatunk meg mind Piroska, mind pedig Szandra munkájáról és fogadtatásáról, valamint több magyar versenyzőről is.

Szandra már vett részt nemzetközi versenyen, míg Piroskának ez volt az első ilyen viadala. A Móczár cukrászdát képviselő versenyző, mint megtudtuk, egy festmény alapján, de azon változtatva készítette el különleges alkotását. Ahogy a következő videóból kiderül, Szandra pedig olyannyira alapos volt, hogy még a rocker körmeit is aprólékosan kidolgozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában