választás

2019.09.12. 07:41

Fórumot tartott Jakab Péter Dorogon

Szerdán a megyei körtúra első állomásaként a város központjában, a Mária utcán tartott utcafórumot Jakab Péter, a Jobbik parlamenti frakcióvezetője, illetve Nunkovics Tibor, a párt térségi ország­gyűlési képviselője.

W. P.

A Mária utcán tartott utcafórumot Jakab Péter, a Jobbik parlamenti frakcióvezetője, illetve Nunkovics Tibor, a párt térségi ország­gyűlési képviselője.

Forrás: 24 Óra

Fotó: W. P.

Az érdeklődők arról is kérdezték a politikusokat, hogy mire számítanak az október 13-i önkormányzati választásokon. Elhangzott: a megyében több településen is sikeresen zajlottak a tárgyalások, amelyek eredményeként a Jobbik ellenzéki pártokkal együttműködve közös jelöltet támogat.

Mint ismert: a párt szövetségre lépett a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalícióval, a Magyar Szocialista Párttal, a Momentummal és az LMP-vel is. Az összefogással kapcsolatban Jakab Péter elmondta: ha különböző világlátású emberek leülnek egymással beszélni, akkor annak sokszor pozitív eredménye lesz. Véleménye szerint, ahol megvalósul az ellenzéki együttműködés, ott véget érhet a Fidesz-KDNP fölénye és a kormánypártnak kevesebb képviselője lesz. A politikusok Dorog után Esztergomban, Komáromban és Tatabányán tartottak fórumot.

Utcafórumon beszéltek a választásról (Fotó: W. P. / 24 Óra)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában