kitüntetés

2018.12.01. 10:18

Elismerték munkásságukért a dorogiakat

Dorogon a pénteki képviselő-testületi ülés napirendi pontjainak tárgyalása előtt elismeréseket adott át dr. Tittmann János polgármester.

W. P.

Forrás: 24 Óra

Fotó: H. B.

Elsőként Nyúl Józsefnét, a Dr. Magyar Károly Városi Bölcsőde intézményvezető-helyettesét Év Szociális Dolgozója díjjal tüntették ki, aki szabadidejében a katolikus karitász önkénteseként igyekszik segíteni a rászorulókon.

Bíró Lászlót, a dorogi tekesport egyik meghatározó alakja a közéleti munkásságáért elismerő emléklapot vehetett át. A nyolcvanadik életévét novemberben betöltő Bíró László nem csak játékosként, hanem edzőként és szakosztályvezetőként is szolgálta a közösséget.

A méltatások után a képviselők tizenöt napirendi pontot tárgyaltak meg és döntöttek többek között a munkásszállások kialakítása kapcsán kiírt pályázaton való indulásról, a pilismaróti sporttábor területrendezéséről is. Dr. Tittmann János a testületi ülés zárásaként bejelentette, hogy a képviselők által megítélt kétmillió forintos jutalmát civil szervezetek és intézmények támogatására fordítja.

Nyúl Józsefné és Bíró László kapott díjat (Fotó: H. B. / 24 Óra)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában