veszteség

2019.05.03. 06:56

Szeretett dédnagyamáját gyászolja Tata ifjú világbajnoka

Esztergályos Patrik az Exatlon legjobb férfi versenyzője szeretett dédnagymamáját gyászolja.

Kemma.hu

Esztergályos Patrik magabiztosan, két szettet nyerve jutott be Dombi Rudolf ellenében az Exatlon szuperdöntőjébe, ahol a 20 millió forintos fődíjért küzdhet.

Forrás: TV2

A tatai vívó elmondta, hogy nagyon tartott attól Dominikán, hogy amíg kint van az Exatlon versenyén, valamelyik rokonának baja esik. Amikor hazatért, megnyugodott, hogy senkinek sem esett baja a forgatások ideje alatt. A korosztályos olimpiai és világbajnok a hazatérése után nem sokkal azonban szeretett dédnagymamáját kórházba szállították.

– Semmi előjele nem volt a betegségének, egyik nap azonban arra kezdett panaszkodni amikor meglátogattam, hogy fáj a hasa, az epéje, és kiderült, hogy epegörcse van. Pár napra rá súlyosabb lett a helyzet, de nagyon jól viselte betegséget, sokat viccelődött az intenzív osztályon is – idézte fel Patrik, akitől megtudtuk: hiába volt minden, a dédit egy hét alatt elvitte a betegség.

Patrikban az tartja a lelket, hogy tudja, a 88 évet megélt asszony nem szenvedett, nem voltak kibírhatatlan fájdalmai. A tatai vívó hozzátette, sokkal könnyebb feldolgoznia így a fájdalmat.

Azt, hogy Patriknak milyen fontos a családja, már a játék alatt bebizonyította. Amikor hazaüzenhetett, a szeretteinek szóltak szavai, miszerint:

Nagyon sok mindent kaptam tőletek, és ezt a 21 évemre még nem tudtam meghálálni. Azon leszek, hogy bebizonyítsam, hogy itt a helyem és felnőttem. Szeretnék küzdeni, és köszönöm, amit eddig kaptam tőletek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában