adomány

2019.05.17. 10:59

Body building teremmel bővült az esztergomi kórház az amerikai cég jóvoltából

Body building termekkel bővült az esztergomi Vaszary Kolos kórház. Az átadón jelen volt Bodri Péter, a TE Connectivity magyarországi ügyvezető igazgatója és Dr. Kanász Gábor, a kórház főigazgatója.

Pöltl Zoltán

Dr. Kanász Gábor, az esztergomi Vaszary Kolos Kórház főigazgatója, Bodri Péter, a TE Connectivity magyarországi ügyvezetője igazgatója

Forrás: 24 Óra

Fotó: Pöltl Zoltán

A kórház dolgozóinak is szükségük van az egészséges életmód fenntartásához a testmozgásra, a testépítés pedig emellett stresszoldásra is alkalmas, fogalmazott Dr. Kanász Gábor, az esztergomi Vaszary Kolos Kórház főigazgatója az intézmény új body building termeinek átadóján.

A május 16-án tartott átadón Bodri Péter, a TE Connectivity magyarországi ügyvezető igazgatója volt jelen a testépítő edzőtermek megnyitóján. Mint a rövid ünnepi alkalmon elhangzott: az esztergomi ipari parkban működő vállalat számára kiemelt fontosságú a társadalmi szerepvállalás, így az oktatási és egészségügyi intézmények támogatása.

Body building termekkel bővült az esztergomi Vaszary Kolos kórház. (Fotó: Pöltl Zoltán / 24 Óra)

A TE Connectivity korábban két esztergomi nevelési intézetnek számítógépeket adományozott. A mostani támogatás mintegy 800 kórházi dolgozót érint, akik ingyenesen vehetik igénybe a Vaszary Kolos Kórház 5. számú épületében található két testépítő termet. A TE Connectivity tizenkét különböző body building berendezést és számos, speciális súlyzókészletet ajándékozott az egészségügyi intézménynek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában