segítség

2019.03.12. 20:00

Átadták a gyorssegélyt a tragikus baleset kisbéri áldozata családjának

A balesetben elhunyt családjának százezer forintnyi gyorssegélyről határozott Kisbér önkormányzata. A városatyák részvétlátogatás keretében adták át a pénzbeni segítséget.

Kemma.hu

Forrás: Kisbér Város Polgármesteri Hivatala

Átadták a mezőőrsi tragédiában elhunyt kisbéri háromgyerekes férfi családjának az adományt Kisbéren. Március 12-én délelőtt Sinkovicz Zoltán polgármester és dr. Szeiffert Ivett aljegyző részvétlátogatást tett a balesetben elhunyt kisbéri férfi hozzátartozóinál.

Az önkormányzat, a képviselő-testület és Kisbér város valamennyi lakója nevében kifejezték részvétüket és átadtak a családnak egy 100 ezer forintos gyorssegélyt, valamint ruha-, és élelmiszer csomagokat. Ígéretet tett arra is a polgármester a családnak, hogy igény esetén további segítséget is tudnak nyújtani.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, heten haltak meg a balesetben, amely a 81-es számú úton történt Mezőörsnél március 10-én vasárnap délelőtt. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Tóth Gabriella elmondta, elsődleges információik szerint egy Opel típusú személyautó vezetője előzés közben elvesztette uralmát járműve felett, áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött egy Audival. A gyorssegélyről a baleset utáni napon döntött Kisbér önkormányzata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában