megmérettetés

2019.09.02. 19:43

A Tündérszépek közönségkedvence többet kapott a versenytől, mint a korona

Jámbor Laura, a veszprémi Vetési Albert Gimnázium tanulója idén tavasszal mérette meg magát Tündérszépek versenyünkön és közönségdíjas lett.

Kemma.hu

Forrás: Veol.hu

A Veszprém megyei szépség, Jámbor Laura az első Tündérszépek verseny megyei fordulóját nyerte meg, majd az országos döntőn elhozta a közönségdíjat. Laura arról mesélt a Veol.hu-nak, hogyan élte meg a fotózást és mit tanácsol a Tündérszépek 2020-as versenyén induló lányoknak.

Különleges pillanatokat élt át

Végy bátorságot, jelentkezz és nyerj!

Elkezdődött a Tündérszépek 2020 Komárom-Esztergom megyei indulóinak a fotózása, vagyis érdemes igyekezni a jelentkezéssel annak, aki még gondolkodik, ugyanis folyamatosan zsűrizzük a jelentkezőket, hogy kiválasszuk azt a 30 lányt, aki bejut a megyei fordulóba. A dicsőség mellett már az országos fordulóban értékes nyeremények várják a hölgyeket, a legszebbek közül pedig országos tévéshow-ban választják majd ki az ország Tündérszépét. A döntő háziasszonya Kocsis Korinna szépségkirálynő lesz, míg műsorvezetője Harsányi Levente.

– Számomra ez a verseny egy kaland volt. – árulta el Laura. – Úgy gondoltam megpróbálom, mivel veszteni valóm nincs és nagyon örültem amikor bekerültem a megyei forduló harminc versenyzője közé.

A fotózásra tudatosan készült a fiatal szépség. Igyekezett olyan ruhákat összeválogatni, amelyet hétköznap is szívesen hord és jól érzi magát bennük. Laurának csak az alkalmi szett volt kissé szokatlan. Ahogy meséli, ritkán öltözik fel ennyire elegánsan, de végül ezzel sem volt problémája. Leginkább az utcai szett adta vissza a személyiségét: ehhez egy szürke farmert és egy fekete-fehér mintás inget választott.

– A fotózás elején kicsit izgultam, mert még sosem jártam profi fotózáson. Pesthy Marci, a fotósunk próbálta oldani a feszültséget és sikerült is neki. A többi lány, valamint a segítők is aranyosak, kedvesek volt, így végül jó hangulatban készültek a képek.

A veszprémi szépség belevágott és nyert (Fotó: Veol.hu)

Bátorsága végül meghozta gyümölcsét, hiszen Laura – bár nem számított rá – elhozta a közönség díját az országos fordulón. A koronát a Duna vizén átvevő Laura a fellegekben érezte magát.

– Igazi hercegnős pillanatot éltem át, ami nagyon ritka és különleges, hiszen egy lány életében ez vagy egyszer történik meg vagy soha.

A verseny óta magabiztosabb lett

Ahogy Laura meséli, a verseny után is odafigyel külsejére. Bár sminkelni csak ritkán szokott, a figyelme inkább a ruhákra terelődik. Kedveli a lazább, kényelmesebb vonalat, főleg farmert és sportcipőt hord.

A veszprémi közönségdíjas emellett vallja: a szépség számára nem feltétlenül a külsőből áll, hanem hozzátartoznak a belső értékek is.

– Fontos, hogy az embernek milyen a lelke és ez hogyan jön át a kisugárzásán keresztül, hiszen ha valaki belül szép, az előbb-utóbb kihat a kinézetére is. Szerintem a tisztalelkűség, kedvesség, segítőkészség számítanak, ezek adnak igazán magabiztosságot az embernek.

A szépség a mostani versenyre jelentkezőknek azt tanácsolja, hogy érdemes belevágni a versenybe, hiszen nincs vesztenivalójuk: ha esetleg mégsem sikerül helyezést elérni, akkor sem kell elkeseredni. Viszont érdemes megérteni azt, hogy nem mindenkinek fog ugyanaz a lány tetszeni és ezt ki is fogják nyilvánítani. Szerinte a negatív kritikát is meg kell tanulni a helyén kezelni.

Jámbor Laura (jobbra) a két másik nyertessel, Fábián Evelinnel és Geiger Zsanett-tel (Fotó: Kallus György / Világgazdaság)

Laura állítása szerint ezt úgy tudja kiküszöbölni, hogy egyszerűen nem olvasgatta a kommenteket, mert a legelején még magára vette ezeket a kijelentéseket. De mivel a zsűri beválasztotta, úgy döntött nem foglalkozik velük.

– Összességében határozottan magabiztosabb lettem. Korábban nem volt túl sok önbizalmam, de ez a verseny adott egy nagy löketet. Ezért is tudom tanácsolni azoknak a lányoknak, akik szintén így éreznek, hogy jelentkezzek a felhívásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában