videók

2019.12.28. 11:30

Ezt néztétek 2019-ben: a tatai villámárvíz 137 ezer embert döbbentett meg

Az év végéhez közeledve megmutatjuk, melyek voltak 2019 legnézettebb Kemma-videói. Szép lányok, motorosok, rendőrök is bekerültek a TOP 10-be, ahogy egy szörnyű tragédia is.

Kemma.hu

Fotó: Hulin Ármin

Összeállításunkban a szikár számok beszélnek. Megnéztük, hogy a 2019-es esztendőben Facebook-oldalunkon mely videókat nézték meg a legtöbben, így megmutatva, hogy mi volt az a tíz téma, amely a leginkább érdekelte követőinket az idei évben.

  • 137 ezer 356-an nézték meg összesen, ahogy villámáradás önti el Tata fő útját, a Május 1. utat. Hulin Ármin, aki Hulinwood néven egyébként is remek felvételeket készít, rögzítette a cseppet sem rózsás helyzetet június 22-én. Ez a legtöbb megosztást kapó videós posztunk is egyébként: összesen több mint 1500-an érezték úgy, hogy ezt másnak is látnia kell.

  • " data-width="700" data-show-text="true">

    "> 

    Döbbenetes villámárvíz Tatán: úszik a Május 1. út!

    Nálatok mi a helyzet?

    Részletek: https://www.kemma.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/uszik-tata-es-tatabanya-a-lezudulo-vihar-miatt-1612634/

    Videó: HulinWood

    Közzétette: Kemma.hu – 2019. június 22., szombat

  • Az, hogy mennyi embert érint és érdekel az M1-es autópálya helyzete, jól mutatja, hogy 40 ezer 128-an nézték meg bejelentkezésünket a sztráda tatabányai szakaszáról, ahol baleset történt

  • " data-width="700" data-show-text="false">

    Hat kilométeres a torlódás az M1-es Győr felé vezető oldalán

    https://www.kemma.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/teljes-utzar-az-m1-esen-1379242/

    I ♥ Tatabánya

    Közzétette: Kemma.hu – 2019. január 22., kedd

  • Az év egyik legmegrázóbb tragédiája volt, amikor a Hableány sétahajó elsüllyedt Budapesten, a Dunán. Május 29-én a Viking Sigyn szállodahajó a Margit híd közelében ütközött neki a Hableánynak. A sétahajón 35-en voltak, 33 dél-koreai turista és a kéttagú magyar személyzet. Hét turistát sikerült kimenteni, 27 áldozat holttestét megtalálták, egy dél-koreai utast a mai napig keresnek a hatóságok. A turistahajó hullámsírból való kiemelését a helyszínen követtük végig, a munkálatokban az új, komáromi Duna-híd építésénél is dolgozó Clark Ádám úszódaru is részt vett. Élő videónkat 36 ezer 173-an nézték meg.

  • " data-width="700" data-show-text="true">

    Elképesztő precitizással dolgoztak a komáromi hősök is az embert próbáló feladatnál. További részletek: https://www.kemma.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/hableany-kiemeltek-1589708/

    Közzétette: Kemma.hu – 2019. június 11., kedd

  • Ahogy előbb is említettük, a Clark Ádám úszódaru Komáromból úszott le a Dunán Budapestig, hogy segítsen a Hableány kiemelésében a fővárosban. A videót, amelyben bemutattuk, hogyan halad át a határfolyó esztergomi szakaszán, 32 ezer 320-an nézték meg.

  • " data-width="700" data-show-text="true">

    A Clark Ádám 200 tonna teherbírású úszódaru csont nélkül átúszott esztergomi Mária Valéria híd alatt, a fővárosba vezető útján. A Hableány roncsát fogja kiemelni a Dunából. További részletek: www.kemma.hu/kozelet/helyi-kozelet/esztergom-hableany-clark-adam-1579907/

    I ♥ Esztergom

    Közzétette: Kemma.hu – 2019. június 5., szerda

  • A motorosok nem csak angyalok lehetnek, de népszerűek is. Ezt bizonyítja, hogy az októberi Kipufogózáró felvonulás indulásáról készített élő videónkat 27 ezer 848-an nézték meg.

  • " data-width="700" data-show-text="true">

    "> 

    Több mint 200 motor indult útjára Dorogról Tokodaltárón át Esztergom felé az idei Kipufogózáró motoros felvonuláson :)

    Részleteket itt találtok: https://www.kemma.hu/kozelet/helyi-kozelet/tobb-mint-200-motor-repesztett-a-szezonzaro-motoros-felvonulason-1836582/

    A Motorosok is lehetnek Angyalok

    Közzétette: Kemma.hu – 2019. október 19., szombat

  • A június nem csak a villámárvizekről, hanem a tatai Interspar megnyitásáról is szólt. Az új hipermarketben Szalay Zsolt ügyvezető igazgató vezetett körbe bennünket és nem kevesebb mint 22 ezer 897 nézőt, élő videónk segítségével.

  • " data-width="700" data-show-text="true">

    "> 

    Less be velünk az új tatai Intersparba. Idegenvezetőnk Szalay Zsolt ügyvezető igazgató

    SPAR Magyarország I ♥ Tata Vértesszőlős Naszály Község Szomód Zsolt Szalay

    Közzétette: Kemma.hu – 2019. június 5., szerda

  • Áprilisban dudaszóval búcsúzott a komáromi lenfonógyár. Ezúttal nem a műszakváltás, hanem a végleges bezárás miatt. 21 ezer 831-en hallgatták meg az utolsó dudálást.

  • " data-width="700" data-show-text="false">

    Dudaszóval búcsúzott a komáromi lenfonógyár. Ezúttal nem a műszakváltás, hanem a végleges bezárás miatt :(

    https://www.kemma.hu/gazdasag/helyi-gazdasag/116-ev-utan-dudaszoval-bucsuzott-a-komaromi-lengyar-1490374/

    I ♥ Komárom

    Közzétette: Kemma.hu – 2019. április 9., kedd

  • Olvasóinkat persze a női szépség is rabul ejti. Ennek ékes bizonyítéka, hogy a Tündérszépek első fotózásáról készült kis werkvideónkat 20 ezer 596-an nézték meg. A videó érdekessége, hogy az országos döntőbe bejutó vértesszőlősi Méhész Bernadett is feltűnik benne.

  • " data-width="700" data-show-text="true">

    "> 

    Less be velünk a Tündérszépek 2020 fotózására! Íme az első öt lány, aki nem félt megragadni a lehetőséget! Csatlakozz hozzájuk még ma! www.tunderszepek.hu ❤👗👸

    Közzétette: Kemma.hu – 2019. augusztus 28., szerda

  • Az áprilisi Speedmarathonon Komárom-Esztergom megye 48 pontján mértek sebességet a rendőrök az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózatának (a TISPOL-nak) a kezdeményezéséhez csatlakozva. Mint mi, valamint 19 ezer 332 nézőnk megtudta, a korszerű traffik egy másodperc alatt pontosan megmondják, mennyivel is halad a célkeresztjükbe került jármű.

  • " data-width="700" data-show-text="true">

    Speedmarathon a megyében. Az egyik tatabányai helyszínről jelentkezünk. További részletek cikkünkben: https://www.kemma.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/nemcsak-a-traffinak-eleg-egy-masodperc-1481314/

    Közzétette: Kemma.hu – 2019. április 3., szerda

  • Tata az egyik legszebb magyarországi kisváros, ehhez kétség sem fér. Ahogy ahhoz sem, hogy sokan szeretnek gyönyörködni benne. Nem csoda, hogy a Bakó Krisztián fotóiból összeállított téli videónkat 18 ezer 38-an nézték meg.

  • " data-width="700" data-show-text="true">

    Tatának a tél is jól áll ;) Nézzétek meg Bakó Krisztián fotóblog többi tatai képét galériánkban: www.kemma.hu/galeria/hoemberek-es-fenyek-birodalma-tata-2019-elso-havazasa-utan/

    I ♥ Tata Tata, a vizek városa Tata Város Diákönkormányzata Város Tata #szeretemazotthonom

    Zene: Keith Thomas/New Beginning

    Közzétette: Kemma.hu – 2019. január 8., kedd

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában