miss short and sexy

2019.09.01. 20:00

A tatabányai lánynak nem csak a szépsége, de a koronája is páratlan

A tatabányai Abonyi Regina, a Miss Short and Sexy győztese szerint a szépség relatív, a siker titka pedig a természetesség és az őszinteség. Szavait nem csak a jelenlegi és leendő Tündérszépeinknek érdemes megfogadnia.

Wágner Zs.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

Négy évvel ezelőtt rendezték meg az első Miss Short and Sexy versenyt az országban, amelynek győztese a tatabányai Abonyi Regina lett. A szépségkirálynő mesélt a Kemma.hu-nak a kellem fogalmáról, valamint Tündérszépek versenyünk indulóinak is ad néhány megszívlelendő tanácsot. Regina arra biztatja a lányokat, legyen elég bátorságuk elindulni a versenyen, mert remek önbizalomtréning.

Jelentkezz és nyerj!

Elkezdődött a Tündérszépek 2020 Komárom-Esztergom megyei indulóinak a fotózása, vagyis érdemes igyekezni a jelentkezéssel annak, aki még gondolkodik, ugyanis folyamatosan zsűrizzük a jelentkezőket, hogy kiválasszuk azt a 30 lányt, aki bejut a megyei fordulóba. A dicsőség mellett már az országos fordulóban értékes nyeremények várják a hölgyeket, a legszebbek közül pedig országos tévéshow-ban választják majd ki az ország Tündérszépét. A döntő háziasszonya Kocsis Korinna szépségkirálynő lesz, míg műsorvezetője Harsányi Levente.

A 2014-es megmérettetésre, amely az alacsony termetű lányokat hivatott összegyűjteni, Regina ódzkodva jelentkezett, ám természetes adottságainak, valamint bájos megjelenésének köszönhetően azonnal felfigyeltek rá a zsűritagok.

Aggódott amiatt, hogy 153 centiméterével labdába sem rúghat a csaknem 500 szebbnél-szebb jelentkező között, mégis megérte neveznie – eleget téve barátnője és édesanyja folyamatos unszolásának. A fiatal lány azóta is kiemelt helyen őrzi szobájában a koronát, hiszen egyelőre nincsen párja az ékszernek. Regina abszolút ledönthetetlen a trónról, mert a szépségverseny második szériáját egyelőre meg sem hirdették.

Szerinte – ha már a külsőségekről beszélünk – a választott öltözéken nagyon sok múlik.

– A ruha inkább legyen elegáns és stílusos, mintsem kirívó és sokat mutató – hangsúlyozza Regina. Lehet az – tanácsolja az indulóknak – egy fehér póló és egy egyszerű farmer is, ha egy lány ápolt és önmagával összhangban van, akkor erőssé válik a kisugárzása és bármilyen darabban jól mutat, kedveli majd a kamera.Ezt lestük el a közelmúltban egyébként az Európa legszebbjének megválasztott Kocsis Korinnától is, aki tanácsokkal is segíti majd a Tündérszépeket.

– A fotózás roppant nagy önbizalmat ad. Gondoljunk csak bele: profi segítők dolgoznak azért, hogy akkor és abban a pillanatban a legjobb formánkat hozzuk – vallja Regina, aki minden lánynak csak ajánlani tudja a modellkedést. Azt mondja, ha lehetőség van rá, ne habozzon senki, próbálja csak ki.

Regina a sminkválasztást is megemlíti. Mint mondja, legfőbb feladata, hogy kiemelje, nem pedig eltakarja a természetes szépséget. És nem utolsó sorban a kommunikációt, mint fontos „kiegészítőt” is érintjük, a beszéd, ami szép, érthető és választékos ugyancsak sokat elárul a jelentkezők személyiségéről.

– Relatív fogalom a szépség. Lehet valaki telt illetve vékony, lehet alacsony vagy magas. Van aki a szőkét szereti, van aki a barnát vagy a vöröset, feketét. Azonban a sikerre garancia az őszinteség és természetesség – foglalja össze végül Regina, aki élete egyik legnagyobb, és ezzel együtt legboldogabb kihívásának tartja a versenyen való indulást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában