tündérszépek 2020

2019.09.11. 20:19

A szépségkirálynő megmondja a tutit: ezt csináld és ezt ne, ha szépnek akarod mutatni magad

Lehoczki Éva igazi nagyágyú, ha szépségversenyről van szó. A volt szépségkirálynő látott már ezt-azt a versenyeken, így igazán tudja, mitől szép valaki. És mitől nem.

Kemma.hu

A szépségkirálynő mostanában műsorvezetőként jelenik meg a színpadon

Forrás: Boon.hu

A Tündérszépek 2020 verseny kapcsán az aktuális szépségtrendekről és a versenyen való sikeres szereplésről kérdeztük Lehoczki Évit, aki 2006-ban és 2007-ben is fején tudhatta a királynői koronát szépségversenyeken. Évi, miután felhagyott a szépségversenyeken való szerepléssel, nem szakadt el ettől a világtól: műsorvezetőként tért vissza a színpadra. Évi a Boon.hu-nak mesélt arról is, hogy ki tud érvényesülni egy szépségversenyen.

– Ma már nincs kifejezetten trend. Eltűntek az ideálok, de ha valamit ki kellene emelni, talán az a természetesség volna. Amikor én versenyeztem, tilos volt a szépészeti beavatkozás, a tetoválás, a testékszer, de azt is le kellett írni, ha valahol heg vagy seb volt a testünkön. Akkoriban kizárták ezek miatt a versenyzőt, manapság ezek nem számítanak, sőt, a legtöbb plasztikai műtétet már észre sem lehet venni. Az én időmben a göndör barna hajú versenyzők voltak a favoritok, majd a Playmate versenyek által jöttek divatba a szőke hajú, telt idomú lányok. – meséli Évi.

Lehoczki Évi a Miss Universe Hungary Észak-kelet Magyarország Szépeként 2002-ben (Fotó: Boon.hu)

Napjainkban nem számít a magasság vagy a hajszín, mondja. Ha valaki gyönyörű, de alacsony, akkor is van lehetősége, nem kell mindenkinek kifutómodellnek lennie, nagyszerű fotómodell lehet egy ilyen adottságokkal rendelkező lányból, teszi hozzá.

Te tudod, hogy fogd meg a zsűrit? Jelentkezz!

Ha kedvet kaptál, 16 és 30 között vagy, Komárom-Esztergom megyében élsz, tanulsz vagy itt születtél, vegyél példát az első széria szépségeiről, ne habozz, jelentkezz, mert csak 30 lány kap esélyt, hogy bejusson a megyei fordulóba és így esélyt kapjon, hogy a tízmillió forint összedíjazású szépségversenyen képviselje megyénket és akár még egy modellszerződést is bezsebeljen.

Évi szerint emellett versenye válogatja, hogy kik vannak előnyben. Nem mindegy például, hogy hazai vagy nemzetközi versenyről van szó. Előbbinél szeretjük megmutatni, hogy milyen az igazi magyar szépség, utóbbinál viszont talán nagyobb esélye van egy egzotikusabb külsejű hölgynek, hiszen nemzetközi porondon, egy igazán sokszínű mezőnyben kell megmérettetnie magát. Évi egyébként a szépségideálra azt szokta mondani, hogy nincs általános ideál, a szépség relatív, mindenkiben van valami szép.

Add el magad!

– Azok tudnak leginkább érvényesülni egy szépségversenyen, akik el tudják adni magukat, azaz jól kommunikálnak. Nem csak a zsűri felé, de a versenytársakkal is tudni kell kommunikálni, hiszen csak akkor fogja jól érezni magát a versenyen az ember, ha jól kijön másokkal. Az is rettenetesen fontos, hogy milyennek mutatja magát a külvilág felé: ha ránéznek a közösségi oldalakon az adatlapjára, pozitív képet mutasson.

A szépségkirálynő mostanában műsorvezetőként jelenik meg a színpadon (Fotó: Boon.hu)

Ne írjon vagy osszon meg olyan dolgokat, amikből később hátránya vagy kellemetlensége származhat, esetleg magyarázkodásra adhatnak okot. Legyen közösségi szereplő, éljen társasági életet, ne zárkózzon el, legyen kedves, nyitott, de egyben visszafogott is. Attól lesz valaki szép, ha ez sugárzik róla. – osztja meg velünk a tapasztalatait.

Végül, de nem utolsósorban pedig sok sikert kíván a lányoknak és reméli, hogy ők is olyan életre szóló élményeket szereznek majd a versenyen, mint annak idején ő is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában