díjátadó

2019.05.15. 20:00

A régió legszebb tündéreinek gratuláltunk

Heves, Nógrád és Komárom-Esztergom megye legszebbjeinek szerveztünk közös díjátadó ünnepséget Hollókőn.

Kemma.hu

A díjazottak és a nekik gratuláló főszerkesztők a Hotel Castellumban, Hollókőn

Forrás: NMH

Fotó: Ladóczki Balázs

Hollókőn adtuk át a hevesi, nógrádi és Komárom-Esztergom megyei Tündérszépek ajándékait a regionális díjátadó ünnepségen. Házigazdaként Varga Ottó, a Nógrád Megyei Hírlap és a Nool.hu főszerkesztője köszöntötte a lányokat, majd Szűr Annamária regionális online vezető szerkesztő beszélt arról, hogy több tízezer értékelés döntött arról, a három megyét kik képviselhetik a végső fordulóban.

Az északi régió legszebb lányai a Castellum Hotelben 50-50 ezer forint értékű H&M-ajándékutalványt vehetettek át. Kühne Gábor, a Heves Megyei Hírlap főszerkesztője Kola Grétának gratulált és adta át a nyereményt.

Kola Gérta és Kühne Gánbor
Fotó: Ladóczki Balázs / NMH

Szintén ötvenezer forintos utalvánnyal gazdagodott a dicsőség mellett Babcsán Mercédesz, aki Nógrád megyét képviselte az országos fináléban. Neki Varga Ottó nyújtotta át az emléklapot és a vásárlási utalványt.

Babcsán Mercédesz és Varga Ottó
Fotó: Ladóczki Balázs / NMH

Komárom-Esztergom megyéből két szépség is bejutott a fináléba. Szabóné Bogdán Adrienn ugyanis az olvasók, míg Vitáris Dorina Dalma a szakmai zsűri döntése alapján jutott be az utolsó fordulóba a regionális válogatóról. Nekik Takács Zoltán, a 24 Óra és a Kemma.hu főszerkesztője gratulált. Dorina és Adrienn is úgy vélte, nagy megtiszteltetés és öröm, hogy idáig eljutottak és képviselhették megyéjüket a versenyen, amely, ahogy arról már korábban beszámoltunk, a nyár végén újraindul.

Vitáris Dorina Dalma, Takács Zoltán és Szabóné Bogdán Adrienn
Fotó: Ladóczki Balázs / NMH

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában