nem szabad habozni

2019.02.05. 11:34

A Megye Szépe szerint nem érdemes habozni: Zsófi is indul a Tündérszépeken

Németh Zsófia, a Miss Alpok Adria 2018-as Megye Szépe Horvátországban képviselte Magyarországot, most pedig a barátai biztatására úgy döntött, Tündérszépek versenyünkön is megméreti magát. Üzent azoknak is, akik még gondolkodnak a nevezésen.

Szűr Annamária

Bemutattuk már nektek az első három lányt, aki meghívást kapott a Tündérszépek fotózására, amely az első lépés a megyei fordulóra történő kiválasztás előtt, most pedig egy újabb szépséget mutatunk be, aki jelentkezett a megméretésre. Németh Zsófia már belülről is ismeri a szépségversenyek világát: 2018-ban Esztergomban választották meg a Megye Szépének, majd a Miss Alpok Adria országos fináléjából a nemzetközi döntőbe is bekerült. A tatabányai szépség Zágrábban két másik magyar lány társaságában képviselte Magyarországot.

Fotó: N. Zs. / Beküldött fotó

Zsófia elárulta, hogy a Miss Alpok Adria a válogatótól a nemzetközi fordulóig óriási élmény volt, és nemcsak egy koronát nyert, hanem tapasztalatokat is, ráadásul számos értékes embert is megismert.

– A mindennapjaim után lényegeben ugyanolyanok maradtak, persze kellett idő, hogy a sok gyakorlás után visszarázódjak a mindennapokba – idézte fel Zsófi a 2018-as versenyidőszakot. Bizony, sűrűek voltak azok a hetek az áprilisi, esztergomi döntő után alig egy hónappal a bükfürdői országos forduló következett, ahol harmadik helyezést ért el, majd rá egy hétre már Zágrábban állt színpadra a tatabányai szépség, a Veszprém megyei Domján Dórával és a Pest megyei Mészáros Petrával.

– Számomra a legmaradandóbb pillanat az volt, amikor az olasz zsűritagok felajánlottak nekem egy utazást, mert nem értettek egyet a végső helyezesémmel. Bizton állíthatom, hogy életem legjobb nyaralása volt a tavaly nyári – mosolyodott el Zsófia, aki azt tanácsolja azoknak, akik még gondolkodnak azon, hogy induljanak a Tündérszépek versenyen, hogy ne habozzanak.

„Ha valamit szeretnél az életben, legyen szó bármiről, akkor annak neki kell vágni és nem szabad korlátok között élni, mert hamar vége a fiatal kornak!”

Ha ti is meg szeretnétek mérkőzni Zsófival a hárommillió forintos összdíjazású, 3 fordulós versenyen, amelyben 13 megye Tündérszépét választják meg, még nem késő: február 10-ig jelentkezhettek a versenyre. Már javában tart az előválogatás egyébként: a beküldött fotók alapján a szakmai zsűri ezekben a napokban dönt arról, hogy kiket hív be a verseny megyei fordulóját megelőző fotózásra. Azok, akik már jelentkeztek, figyeljék a mailfiókjukat, hiszen már érkeznek az értesítések arról, hogy bekerültek-e a fotózásra. A február 10-i jelentkezési határidő után választja majd ki a szakmai zsűri azt a 30 lányt, aki bekerül a megyei fordulóba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában