home office

2020.05.07. 19:00

A Közút legcukibb „kollégáit” te is imádni fogod (videó)

A Magyar Közút megmutatta, milyen segítőik vannak az otthon dolgozó kollégáiknak.

Kemma.hu

A Magyar Közút megmutatta, milyen segítőik vannak az otthon dolgozó kollégáiknak.

Forrás: Magyar Közút

Pécsi Norbert Sándortól, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetőjétől tudtuk meg, a CIB Bank felhívása alapján csatlakozott a #petchallenge kihíváshoz. Összeállításukban azt mutatják meg, hogy a home office-ban dolgozó munkatársaik milyen házi kedvencekkel osztják meg a napjaikat, „kiktől kapnak segítséget”.

– Valamennyi közösségi felületünkön eddig is aktívak voltunk, a jelenlegi helyzetben pedig igyekszünk a közérdekű információk és tartalmak mellett humoros és vidám témákat is feldolgozni, ezeket főleg az Instagram oldalunkon tesszük közzé – részletezte az osztályvezető, hozzátéve, hogy haladnak a korral, és igyekeznek a még fiatalabb generációt is elérni, ezért @magyarkozut néven elindították hivatalos TikTok oldalukat is.

" data-instgrm-version="12">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Magyar Közút Nonprofit Zrt. (@magyarkozut) által megosztott bejegyzés,

A videó posztolása óta bemutatták már Mázlit is, aki a Kőröshegyi völgyhíd alatti hídmesteri telepen lakik. Az egyik pihenőben találták meg, majd fogadták be, ma pedig már „boldog és elismert tagja a nagy közutas családnak”. Vele akár Komárom-Esztergom megyeiek is találkozhattak, ha a Balaton déli partjára szoktak járni az M7-esen:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában