mutassa meg

2019.12.16. 19:57

A kisbéri fénytraktornál nincs menőbb most a 81-es út mentén

Felhívásunkra, amelyben különleges adventi díszítésekről küldhetnek be felvételeket olvasóink, ezúttal egy igazán formabontó dekorációról kaptunk fotókat.

Kemma.hu

Forrás: Rauch Felföldi Mónika

Ünnepi díszbe öltöztek a települések, házak, mi pedig meg szeretnénk mutatni, milyen is Komárom-Esztergom megye 2019-es adventi hangulata. Fotókat, beszámolókat várunk vicces, mókás, vagy épp impozáns díszítésekről, és bizony szépen érkeznek is a különböző felvételek.

Rauch Felföldi Noémi küldte be nekünk több fotóval együtt a kisbéri fénytraktorról készült fotókat. A nem mindennapi vontató immár hagyományosan díszíti ebben az időszakban a 81-es utat egyébként, és a GI-GA Farm Kft. szelfiversenyének tanúsága szerint bizony nem csak a mi tetszésünket nyerte el a különleges jármű.

Nem a traktor persze az egyetlen jármű, ami ünnepi díszbe öltözött. Szintén a Bakonyalján Súr is megmutatta, hogy náluk még a Wartburg is a karácsonyt várja például, Esztergomban pedig fényszarvas húzza a fényszánon utazó fényhóembereket.

Mutassa meg, önöknél a legszebb, a legötletesebb az ünnepi hangulat!

A városok, falvak karácsonyi dekorációit bemutató fotókat beküldheti a [email protected] e-mail-címre legkésőbb december 20-ig. Kérjük, hogy lehetőség szerint jó minőségű, éles, nem homályos fotókat küldjenek, a levél tárgyába pedig írják be: advent 2019. A megfelelő minőségű fotók a Kemma.hu-n mind megjelennek, és a 24 Órában is bemutatjuk a legjobban sikerült ünnepi díszleteket!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában