fesztiválszezon

2019.04.30. 07:00

Óriási bulival indult a komáromi ErődFeszt

Első alkalommal rendezik meg idén az ErődFesztet Komáromban. Olyan népszerű magyar előadók lépnek fel, mint a Halott Pénz, Majka, Király Viktor vagy Rúzsa Magdi.

Nagy Tamás

Első alkalommal rendezik meg idén az ErődFesztet Komáromban. Olyan népszerű előadók lépnek fel, mint a Halott Pénz, Majka, Király Viktor vagy Rúzsa Magdi.

Forrás: ErődFeszt

Első alkalommal rendezik meg a hétfőn kezdődött és szerdáig tartó ErődFeszt elnevezésű fesztivált a Monostori erődben. A Komáromi Napok fellépői után most sok más népszerű magyar előadóval találkozhatunk. Hétfőn a Helo Zep! és az Avion után a népszerű debreceni rockbanda, a Tankcsapda lépett színpadra. Lukács Lászlóék átfogó összeállítást adtak rajongóiknak az elmúlt három évtizedben írt dalaikból.

Kedden a sokak által kedvelt Deniz, a többszörös Fonogram díjas Halott Pénz és a méltán népszerű rapper, Majka érkezik az erődbe, az esti szuperbuli hangulatfelelőse pedig Dj Bóli lesz.

Május elsején elsősorban Rúzsa Magdolna, valamint Király Viktor és Király Linda lép színpadra, majd az éjszakába nyúló bulihoz a hazai kedvenc Elektron Band szolgáltatja a talpalávalót.

Vizeli Csaba, a Monostori erőd igazgatója elmondta, évek óta dédelgetett álmuk volt, hogy a Komáromi Napok kiemelt városi fesztiválját tudják bővíteni egy olyan zenei palettával, amely a Komáromi Napok kereteibe több szempontból sem fér bele. Kitért arra is, az elkövetkező napokban számos hazai előadó és együttes veszi be az erődöt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában