a daganatos gyerekekért

2019.03.24. 15:30

A daganatos gyermekekért szervez túrát a Gerecsében

Szalay Ibolya, bár nehéz terhet cipel, megtanult az élet napos oldalán járni, most pedig a daganatos gyermekekért szervez jótékonysági túrát a Gerecsében.

Sz. Sz.

Akik ismerik a mindig mosolygós, tarka ruhákban járó, csupa vidámság 28 éves Szalay Ibolyát, tudják, hogy a fiatal lányról sugárzik az életöröm. Pedig Ibolya az egyik legnagyobb tragédiát élte át, tízéves korában, egy daganatos megbetegedés következtében elvesztette az édesanyját.

Ennek ellenére a pécsi származású, Tatabányán élő lány megtanult az élet „napos oldalán” járni, sokat utazik, szabadidejében DJ-ként tevékenykedik, lételeme a mozgás, és imádja a természetet. Nem kesereg, azt vallja, hogy rengetegen vannak, akiknek nála sokkal nehezebb sors jutott. Hogy felhívja a figyelmet a daganatos betegséggel élőkre, április 6-án jótékonysági túrát szervez a Gerecsében.

Szalay Ibolya (Beküldött fotó)

– Azt gondolom, minden egyes lépéssel – szó szerint, és átvitt értelemben is –, egy beteg gyermek gyógyulását segítjük elő. Gyertek, sétáljatok velem, hogy minél több kisgyerek mosolyoghasson! – invitálja Ibolya a résztvevőket, akiket április 6-án, szombaton 9 óra 30 perckor vár a Turul-emlékmű lábánál, hogy együtt tegyék meg a tervezett tíz kilométert.

Emellett gyűjtést hirdetett az Együtt A Daganatos Gyermekekért Alapítvány javára. Felajánlásokat az alapítvány honlapján lehet tenni, ahol jelenleg 71 ezer forintnál jár a számláló. A cél 100 ezer forint.

– Bízom benne, hogy sokan fognak csatlakozni hozzám, és a kirándulás napjáig sikerül összegyűjteni a kitűzött összeget – tette hozzá Ibolya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában