öröm

2019.05.31. 11:30

4,4 milliót nyert Ábris édesanyja és barátnője A Bankban

A gerincvelői izomsorvadással küzdő Ábris gyógykezelésére fordítják majd a nyereményt, amit együtt nyertek a TV2 kvízjátékában.

Kemma.hu

A gerincvelői izomsorvadással küzdő Ábris gyógykezelésére fordítják majd a nyereményt, amit együtt nyertek a TV2 kvízjátékában.

Forrás: TV2

A múltkor pucér szőlősi focista nyert milliókat a TV2-től (ő a Bezár a bazárban), most azonban meghökkentő helyett sokkal inkább megható pillanatokban lehettek tanúi a tévénézők. Béry-Januskó Flórát ás barátnőjét, Sacit ugyanis nemes cél vezérelte A Bank játéka során, amelyben hat percük és hat kérdésük volt arra, hogy minél több pénzt nyerjenek.

Flóra elárulta Stohl Andrásnak, hogy a nyereményt kisfia, Ábris alapítványának ajánlják fel. Ahogy arról többször beszámoltunk, a Ábris gerincvelői izomsorvadásban, annak is súlyosabb változatával, az SMA 1-ben szenved. A mindent eldöntő kérdésnél 4 millió 400 ezer forintot tudtak bezsebelni, amelyet így a szárligeti kis hős gyógykezelésére fordítanak majd. Az örömteli pillanatokért nézd meg a videót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában