Karácsonyfa

2022.12.07. 18:14

Itt a legújabb tatabányai találmány: bringásokat távol tartó faszállító

Osztatlan sikert aratott az a sofőr, aki a karácsonyfa hazafuvarozásának egyedi módját választotta Tatabányán. A két oldalt jócskán kilógó fával nem kis feltűnést keltett a trükkös faszállító.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/Bp-i Autósok

Aki időben cselekszik, az már Mikuláskor beszerezte az idei karácsonyfát. A Budapesti Autósok osztotta meg azt a fotót, ami Tatabányán készült még december 3-án. A felvételen a faszállítás egyedi módja látható, hiszen a Rover két oldalán jócskán kilóg a fenyő. A helyi autósokon kívül a hozzászólók is díjazták a mutatványt, méltatva a fagyos idő ellenére is lehúzott ablakokkal közlekedő sofőrt, aki a visszapillantó tükrök használatát is kénytelen volt mellőzni a mutatványért cserébe. 

Volt, aki oldalsó távolságmérő eszköznek is ideálisnak tartja ezt a módszert, hiszen így a bringások távol tarthatók. Egy másik kommentelő megjegyezte, hogy látott már ennél meglepőbb dolgot is, amikor munkások egy hatméteres létrával követték el ugyanezt a trükköt, annyival súlyosbítva a helyzetet, hogy ott a kezükben fogták a méterekre kilógó munkaeszközt. Azt mindenesetre csak remélni lehet, hogy épségben hazaért a fenyő és tulajdonosa, illetve nem esett kár másban sem. Bár ha rendőr látta a mutatványt, vélhetően nem tapsolt neki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!