Miss Hungary

2022.11.29. 07:00

Ügyvédnek készül Anna, a tokodaltárói tiniszépség

Úszik, vízilabdázik és ügyvédnek készül a tokodaltárói Szabó Anna, a Miss Tini Hungary szépségverseny megyei döntőse.

Kemma.hu

Forrás: Beküldött

A négyes rajtszámot kapta a mindössze 15 éves Szabó Anna, aki Komárom-Esztegom megyét képviseli majd december 11-én a Miss Hungary tini szépségversenyen. Anna kedvenc elfoglaltsága a sportolás, azon belül az úszás, amit 10 éve versenyszinten űz, de vízilabdázik is a csinos lány.

- A sport miatt felköltöztem Budapestre, ahol egy kollégiumban lakom és Budán tanulok. A Testnevelési Egyetem gyakorló sportgimnáziumának jeles tanulója vagyok már két éve. Modellkedéssel előtte soha nem foglalkoztam, de úgy éreztem ezen a pályán is ki szeretném próbálni magam. Annát édesanyja és a testvérei biztatták és támogattak is ebben, így nevezett a Miss Hungary versenyre.

Miss Hungary: Ügyvédnek készül a tokodaltárói tiniszépség
Forrás: Beküldött

- Nagyon jól érzem magam a kamera előtt és szeretek új dolgokat tanulni. Tanulmányaimat a jogi egyetemen szeretném folytatni, mert magamat most büntetőjogi ügyvédként tudom leginkább elképzelni.

A Nemzeti Szépségversenyt ezúttal a La Burrata Mozzarella Miss Hungary címmel szervezik és a döntőt december 11-én Budapesten, az Aquaworld Hotel Amazonas dísztermében rendezik. Csupán 150 néző jelenlétében zajlik a királynő koronázása, de lesz televíziós felvétel a színes kísérőprogramokról és a 26 tagú mezőny nagyestélyis és fürdőruhás felvonulásairól is. Ezúttal a Miss Hungary karitatív célt is kitűzött maga elé, a Kéz a kézben alapítvány által segített autista gyermekeket fogja támogatni adományával.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!