különleges akció

2021.12.03. 14:00

Tűzoltók dalolták a „Boldog születésnapot” a mogyorósbányai négyévesnek

Egy mogyórósbányai pici lány álma teljesült december 1-jén a Sárisápi Önkéntes Tűzoltó Egyesület jóvoltából.

F. M.

Forrás: Facebook/Sárisápi ÖTE

Emlékezetes marad a mogyorósbányai Tamara negyedik születésnapja, ugyanis egy egész tűzoltóegység köszöntötte a kislányt december 1-jén. A Sárisápi Önkéntes Tűzoltó Egyesületet a pici lány apukája kereste meg az ötlettel. Szabó Imre, az önkéntesek parancsnoka mesélt a különleges „akcióról”.

– Mint az édesapától megtudtuk: Tamara nagy tűzoltórajongó, otthon saját kis tűzoltóruhája is van. Így nem volt kérdés, hogy meglepjük őt. Az édesapa extra kérése annyi volt, hogy az óvodástársai előtt köszöntsük fel a kislányt – részletezte. A tűzoltók így autóba ültek és Mogyorósbányára hajtottak, ahol az ovi előtt már várta őket a kis csoport és az óvónénik.

– A gyerekek izgatottak voltak, mi pedig a fiúkkal elénekeltük Tamarának a Boldog születésnap című dalt. Az ünnepelt nagyon meg volt szeppenve, meg sem mert szólalni. Aztán persze folytatódott a „buli”: a gyerekek természetesen beülhettek a tűzoltóautóba és még a faluban is mehettek egy kört. Két turnusban indult az autó a gyerekekkel, és természetesen szirénáztunk is útközben, úgy teljes az élmény – tette hozzá nevetve a parancsnok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!