Közélet

2017.04.07. 07:00

Azt beszélik – Kesztölc

Címkék#Kesztölc

Hírek a településről.

Balogh Csilla

A. Bak Péter kiállítása

Április 7-én, pénteken 17 órai kezdettel a Corvin-díjas A. Bak Péter „Illúziók nélkül” című kiállításának megnyitójára várják az érdeklődőket a művelődési ház Galériatermébe. A tárlatot Vöröskői István polgármester nyitja meg.

Családi húsvétváró

Április 8-án 13.30 és 16.00 óra között húsvétváró családi kézműves délutánra invitálják az érdeklődőket. A művelődési házban megtartott foglalkozáson lesz húsvéti kosárfonás, tojásfestés és húsvéti dekorációkészítés is. Arra kérik a szervezők a résztvevőket, hogy kisollót, főtt tojást és ragasztót vigyenek magukkal.

Féláras fagyi az Erika Cukiban

Május 8-án újra megrendezik a Magyar kézműves fagylalt napját, amihez idén is csatlakozott az Erika Cukrászda. A kezdeményezés lényege, hogy ezen a napon 50% kedvezménnyel árusítják a fagylaltot, hogy az is hozzájuthasson a hideg nyalánksághoz, aki egyébként nehezen fizetné ki.

2. Pilisi tavasz futónap

Május 6-án második alkalommal rendezték meg a tavaszi futónapot. A 11 órakor kezdődő rendezvényen 400 m-es ovis és 800 m-es iskolás futással várják a kicsiket. A bátrabbak 6 km-en indulhatnak, a legkeményebbek pedig a 21 km-t választhatják. Nem felejtkeztek el a Nordic Walking szerelmeseiről sem.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!