Közélet

2016.08.23. 15:39

A Forrás Rádió meglepi a hétéveseket

A Forrás Rádió adása 2009. augusztus 20-án szólalt meg először Tatabányán a 97,8 MHz7-es frekvencián. Azóta sokat nőttek, fejlődtek, a 90,5 MHz-en már Komáromban is hallatják a hangjukat. A rádió munkatársai mégis jól emlékeznek a kezdetekre: közös születésnapjukra.

kemma.hu

Hét év telt el azóta, ők pedig elhatározták, hogy ezt a páratlan születésnapot, a hetediket, úgy teszik emlékezetessé, hogy másoknak is örömet szereznek: megajándékozzák azokat a Komárom-Esztergom megyében élő gyerekeket, akik szintén az idén ünneplik hetedik szülinapjukat.

Egészen augusztus 31-ig tart a Forrás Rádió nagyszabású játéka, amelyben minden hétköznap egy gyerkőc családi belépőt nyer a tatabányai élményfürdőbe.

Azokra a hétévesekre pedig, akik nem egyszerűen egy évben, de egy napon születtek Komárom-Esztergom megye kedvenc rádiójával, még nagyobb ajándék vár.

A Forrás Rádió jóvoltából minden megyében élő, 2009. augusztus 20-án született gyermek egy felejthetetlen játszóházi zsúron ünnepelheti hetedik szülinapját barátaival, tortával, pizzával, meglepetésekkel. Eddig heten vehették át ezt a páratlan születésnapi ajándékot, egy igazi élményt a Forrás Rádiótól, amelyet augusztusban is élmény hallgatni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!