Közélet

2015.01.01. 10:38

Lopott tévén nézhették volna a Sas-kabarét

A kesztölci H. Ferencnek és R. Gyulának azonban mégsem adatott meg a lehetőség a kitűnő műsor végigkacagására (már amennyiben éltek volna vele), hiszen két nappal szilveszter előtt elkapták őket a dorogi rendőrök.

kemma.hu

Egy kesztölci hétvégi házba tört be a gyanú szerint H. Ferenc és R. Gyula. A 30 és a 27 éves kesztölci férfi az ablakot betörve ment be az épületbe, ahonnan egy televíziót tulajdonítottak el. A dorogi rendőrök azonosították, és december 29-én otthonukban elfogták a tolvajokat.

A H. Ferenc lakásán tartott házkutatáson a nyomozók megtalálták az ellopott készüléket is, amit lefoglaltak. H. Ferenc gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta azt is, hogy miután társával betörtek a hétvégi házba, egy másik udvarra is bementek. Letekerték az ott parkoló traktor tanksapkáját, és eltulajdonították a benne lévő 30 liter gázolajat, amelyet a magukkal hozott kannákba töltve vittek el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!