Közélet

2014.04.06. 23:16

Összefogás versus Fidesz-KDNP: mit is jelent a győzelem?

Komárom-Esztergom megye 3., komáromi választókerületében Czunyiné dr. Bertalan Judit (Fidesz-KDNP) nagyarányú győzelmet aratott. A második legtöbb voksot az Összefogás-jelölt Székely Antal vitte el.

B. G.

Megkérdeztük a két politikust, hogyan látják a fideszes győzelmet.

Czunyiné dr. Bertalan Judit (Fidesz-KDNP) értékelőjében köszönetet mondott a választóknak a bizalomért, amivel megtisztelték. Mint mondta: az eddig elvégzett munkát igazolja a nagy többséggel elnyert mandátum. A politikus véleménye szerint érdemes volt küzdeni. A jövőre nézvést annyit mondott: "folytatni, folytatni, folytatni..."

Székely Antal (MSZP-Együtt-PM, DK, Liberálisok) úgy vélekedett, "nem történt meglepetés". - Meg kell tanulnunk demokráciában élni. Ami most van - és lesz -, az nem az. Két-három év múlva térjünk vissza rá... Tartok tőle, hogy folytatódik a gazdagok gazdagodása, a szegények szegényedése, de a magyar emberek bizonyították már: sok mindent kibírnak, eltűrnek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!